SMILE

Skills Made in Life for Everyone
Dat klinkt heel mooi. Maar hoe doe je dat? Op school leerde ik scheikunde, wat talen, en later ook beroepsmatige vakken. Zeg maar ‘the hard skills’. Het leven leerde me ondertussen hele andere lessen. Want hoe doe je dat eigenlijk? Goede keuzes maken en een gelukkig leven leiden?

Hoe stel je je kwetsbaar op en kom je voor jezelf op? Hoe ga je om met gedoe binnen een relatie?
Ik deed altijd maar wat. Was daar soms onzeker over en vond het niet altijd makkelijk. Een ‘tough cookie’ zeg maar gerust. Ik leerde ondertussen wel van alles. Gek eigenlijk dat daar dan geen leraren voor zijn dacht ik nog. Dat je alles alleen moet oplossen en ontdekken. Achteraf zonde, want wat bleek, er is kennis en hulp genoeg op deze wereld!

Find out more about the star you are!
Is dit herkenbaar voor jou? Ben je er inmiddels achter dat het leven geen romcom is, en wil je ook afrekenen met gedachten die je naar beneden halen om zo nog meer uit het leven te halen?
Daarvoor heb ik SMILE ontwikkeld.
Een crashcursus life skills! Waarin je vanaf dag één allerlei tips and tools leert om steviger in je schoenen te staan en keuzes te maken die bij jou passen. Geen trucjes maar skills die je direct kunt gaan toepassen in jouw leven. Moeilijk? Nee hoor. Na zoveel trainingen te hebben gegeven aan jonge meiden krijgen we altijd terug ‘Er ging een wereld aan mogelijkheden voor me open’ en, ‘Ik heb zoveel geleerd over mezelf’ en ‘Ik trek me nu minder aan van hoe anderen over me denken’.

Are you ready to GrOw!
Lijkt het je wat? Om dit alles te ontdekken via de SMILE methode? In een kleine groep (max. 12) gaan we aan de slag. Middels 6 dynamische, gezellige workshops duiken we de wereld in van persoonlijke zelfontwikkeling. Op ontdekkingstocht naar ons echte zelf.

In een veilige groep gaan we in alle openheid delen en sparren over hoe het leven is als jonge vrouw in deze eeuw. Wat ervaren we als bruisend, booming en briljant? Wat vinden we zwaar, zenuwslopend en zeikerig? En alles daar tussenin!
Het blijft natuurlijk niet alleen bij praten, we gaan vooral “ervaren”. We gaan allerlei oefeningen doen, alleen, in tweetallen of in groepjes. Het zal dan weer luchtig zijn en soms stappen we even de diepte in. Net als in het gewone leven wisselt zich dat af.

Je komt hoe dan ook kom je op een liefdevolle plek waar je helemaal jezelf mag zijn. 

Doelgroep
Jong volwassen vrouwen (gemiddeld 16-24 jaar)

Data
Woensdagavonden van 18:45 – 21:00 uur
2, 16 en 30 oktober, 13 en 27 november, 11 december 2024
Klik hier voor de inhoud van de workshops.

Locatie
We kruipen bij elkaar in de prachtige studio in Bokhoven met uitzicht op de natuur:
Sfeervolle ruimte bij Yoga zonder Poeha

Kosten
350 euro per persoon dit is inclusief 6 workshops à 135 minuten, thee en wat lekkers, een persoonlijk werkboek, zo nodig een individuele (online) sessie van 45 minuten, plekje in de app groep.
And a tribe for a lifetime!

Interesse?
Boek dan nu! 
Neem contact op middels het contactformulier ofwel stuur een appje naar Esther 06-23765548.