Esther Strik-Haughey

Esther Strik-Haughey (1973) is teamcoach en trainer, ontwikkelt trainingen en workshops en is de bedenker van Sprinklecards. Een sprankelende persoonlijkheid die zich in de laatste 10 jaar heeft gespecialiseerd in het verbinden van groepen.

Door te werken binnen diverse sectoren met verschillende leeftijdsgroepen, kwam ze tot de ontdekking dat de magie van een goed functionerende groep, met name voortkomt uit de onderlinge verbinding. Als een mens de ruimte krijgt om zichzelf te zijn, talenten te ontwikkelen, zich écht onderdeel van een team te voelen, dan zijn intrinsieke motivatie en betrokkenheid onmiskenbare resultaten. Ze richt zich dan ook op de soft skills, de relationele contracten, de menselijke kant van het werk.

Esther is een gedreven coach die je op een luchtige manier zal meenemen, een stukje de diepte in. Want dat is waar werkelijk contact wordt gemaakt. Ze bezit een mooie balans tussen rust en dynamiek. Haar kracht is om binnen korte tijd een open en veilige sfeer te creëren. Ze is een idealistische coach die gelooft in de gelijkwaardigheid van ieder mens en de meerwaarde van diversiteit binnen een team. Ze hanteert een professionele en liefdevolle benadering, die wordt ingezet met de nodige humor en speelsheid.

Esther is iemand die niet bang is om haar kwetsbaarheid als kracht in te zetten en zodoende de ander uitnodigt, dit ook te doen. “Get real” is haar motto. Een voorstander van werken vanuit je authenticiteit, ongeacht welke rol je vervult binnen het systeem.